Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ξανάρχεται από την πίσω πόρτα ο Bommidala στην ΣΕΚΑΠ;


Έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος βρετανικού fund για την απόκτηση του 50,36% της καπνοβιομηχανίας της Ξάνθης  έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην αγορά 


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος βρετανικού fund για την απόκτηση του 50,36% της ΣΕΚΑΠ έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην αγορά σύμφωνα με δημοσίευμα της AGRONEWS.

Το εν λόγω fund φέρεται να έχει βολιδοσκοπήσει η ΑΤΕbank στο πλαίσιο της αναζήτησης επενδυτή από την αγορά μετά τις άκαρπες προσπάθειες για εύρεση αγοραστή μέσω του επίσημου διαγωνισμού, ωστόσο αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Α» αναφέρουν ότι, «έντονες είναι και οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες, πίσω από το ενδιαφέρου του επενδυτικού fund της ΣΕΚΑΠ βρίσκεται και πάλι η πλευρά του....Ινδού Bommidala και του Βούλγαρου συνεταίρου του!!!! Ότι είναι να φανεί, θα φανεί πάντως πολύ σύντομα....αφού ενδέχεται η φημολογία αυτή να έχει στόχο και την εταιρεία των αδελφών Παπαδοπούλου ώστε να αυξήσουν την....προσφορά τους!!!

Εξ άλλου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ημερησία, οι Βρετανοί ήταν καταρχάς θετικοί στην κρούση της ΑΤΕ, ωστόσο τηρούν στάση αναμονής λόγω του αβέβαιου πολιτικού και οικονομικού τοπίου στη χώρα μας.

Επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά πάντως της ΑΤΕbank που με τη σειρά της λόγω προεκλογικής περιόδου δεν μπορεί να πάρει νέες πρωτοβουλίες, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, αφού ενδεχομένως η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου να αλλάξει και όλη την νυν διοίκηση και της ΑΤΕ αλλά και της ΣΕΚΑΠ...

Σε περίπτωση πάντως που κηρυχθεί και τυπικά άγονος ο διαγωνισμός, η Αγροτική είναι «ελεύθερη» να αναζητήσει ενδιαφερόμενο για το 50,36% των μετοχών που κατέχει από την αγορά.


Πηγή:  http://adesmeuti-thrakis.blogspot.com/