Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Μεγάλη φιέστα σήμερα για την άνοδο του Πανθρακικού

Ολοκληρώνονται οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα της Κομοτηνής με την ομάδα της Κομοτηνής να υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Σήμερα Κυριακή ολοκληρώνονται οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανθρακικού, με την ομάδα της Κομοτηνης να υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών στις 17:00 στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Φυσικά το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα , καθώς όλοι περιμένουν την μεγάλη φιέστα , που θα ακολουθήσει το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία, με τον Σάββα Παντελίδη στην τελευταία προπόνηση της ομάδας να επισημαίνει στους ποδοσφαιριστές πως θα πρέπει να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Football League.

Μάλιστα ο τελευταίος αγώνας θα δοθεί μπροστά στο κοινό που τους έχει βοηθήσει σημαντικά την φετινή αγωνιστική περίοδο και στόχος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι να δώσει για ακόμη μια Κυριακή χαρά στον 12ο παίχτη. Παράλληλα η Διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει μια μικρή γιορτή πριν την έναρξη αλλά και μετά την λήξη του αγώνα ενώ θα προσφέρει ένα μικρό αναμνηστικό στους φιλάθλους κατά την έξοδο τους από το γήπεδο.

Όσον αφορά την αποστολή της ομάδας όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη θα πάνε πριν τον αγώνα να γευματίσουν και στο γήπεδο θα τους ανακοινωθεί η αποστολή που θα απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές. Μοναδικός απών είναι ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης που έχει εγχειρισθεί. Ο έμπειρος επιθετικός θα μεταβεί την Δευτέρα στην Αθήνα για να του αφαιρεθούν τα ράμματα.