Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Παρέμβαση Ιλχάν για τον αρραβώνα Σαμαρά - Ντόρας

Τι αναφέρει; Θα επανέλθει και ο ίδιος στη ΝΔ; Και αν ναι, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου, πάνω και από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη;


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ









Δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα ο πολιτευτής της ΔΗ.ΣΥ στη Ροδόπη Ιλχάν Αχμέτ, τι θα κάνει στην ενδεχόμενη συμφωνία για συνεργασία με την Ν.Δ. Ο Ιλχάν που πήρε 11 χιλιάδες ψήφους στις τελευταίες εκλογές θα αποφασίσει μόνος για την στάση που θα κρατήσει στην προσεχή εκλογική διαδικασία. 


Η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αφού στη Ροδόπη επικεφαλής θα είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με τη Ν.Δ, εκτός αν υπάρξει ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Θεσσαλονίκη, οπότε ανοίγει η πρώτη θέση για τον Ιλχάν. Ας δούμε τι έγραψε στην σελίδα του στο facebook ο πολιτευτής της Ντόρας στη Ροδόπη:



"Οι οποίες πολιτικές αποφάσεις θα πάρει η Ντόρα, θα ανακοινωθούν από την ίδια και αφορά αυτήν , οι δικές μου αποφάσεις θα ανακοινωθούν από έμενα.. Δεν ακολούθησα και δεν υπηρέτησα ποτέ κόμματα, απλά πίστεψα και θα πιστεύω σε ιδέες, σε ανθρώπους και πρωτίστως πιστεύω στον λαό και προσπαθώ πάντα να υπηρετήσω τον ίδιο το λαό και κανέναν άλλον…"




Πηγή:  http://www.faros24.gr/