Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Β. Τσολακίδης στην Αλεξανδρούπολη

Βρέθηκε στην Θράκη για τα προκριματικά παμπαίδων λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου


       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος παμπαίδων – παγκορασίδων το Σάββατο 12/05/12.


Εκτός από το αγωνιστικό επίπεδο, που ήταν υψηλό, τα μηνύματα των μικρών αθλητών-αθλητριών, συγκίνησαν και ενθουσίασαν το φίλαθλο κοινό στο κατάμεστο κλειστό, που χειροκροτούσε ασταμάτητα σε κάθε προσπάθεια τους.

Παρά το συρρικνωμένο και επίπονο πρόγραμμα των μικρών παιδιών, η διοργάνωση κύλησε ομαλά ως το τέλος.

Χαρακτηριστικό ήταν πως από το πρωί 08:30 ως 21:00 ο κόσμος δεν σταματούσε να ανανεώνεται για να παρακολουθήσει με ενδιαφέρον μία μεγάλη αθλητική εκδήλωση που συμμετείχαν 40 αθλητές και 80 αθλήτριες (τρεις όμιλοι).

Επίσης βραβεύτηκαν από τον Α.Ο.Ε.Γ.Α ο Β. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ παγκόσμιος πρωταθλητής στο δύζυγο και εκπρόσωπος της χώρας μας στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο και ο Σ.ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ προπονητής του Β.ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ και του Ολυμπιονίκη Δ.ΤΑΜΠΑΚΟΥ. Την απονομή των βραβείων την έκανε ο πρόεδρος του Α.Π.Ο.Κ.Δ.Α. κ. Χρήστος Ζιώγας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης επισκέφτηκαν την πόλη μας γύρω στα 500 άτομα με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία.

Εκδηλώσεις όλων των αθλημάτων υψηλού επιπέδου, πανελλήνιας και διεθνής εμβέλειας, θα πρέπει να στηρίζονται διότι ανταποδίδουν, ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!! ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!!!

Αξιοσημείωτο είναι η επιτυχία του Α.Ο.Ε.Γ.Α,(7 παμπαίδες και 1 παγκορασίδα), που προκρίθηκε στην τελική φάση, δείγμα της μεγάλης αξιέπαινης προσπάθειας παιδιών και προπονητών, που γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Θες/κη στο κλειστό γυμναστήριο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ στην Μίκρα.

Σας αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων της προκριματικής φάσης Βορείου και Κεντρικής Ελλάδος παμπαίδων – παγκορασίδων:
1) ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΛΑΣΑΒΕΤ με 30 ΒΑΘΜΟΥΣ στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ : 1Ος ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ) ΜΕ 266.60 Β.
2Ος Α.Ο.Ε.Γ.Α. (ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ) ΜΕ 251,40 Β.
3Ος ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ) ΜΕ 240,20 Β.

.