Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ποιο κόμμα ανακοίνωσε από σήμερα (!!!) θρακιώτικο ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου;

Ανακοίνωσε την λίστα με την οποία θα τεθούν οι υποψήφιοί του, εμφανίζοντας τα ίδια ονόματα και με την σειρά εκλογής με βάση την σταυροδοσία της 6ης Μαΐου


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Πρώτος από όλους ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ το ψηφοδέλτιό του στην Ξάνθη για τις επικείμενες εκλογές.


Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει πιθανότητα παρεξηγήσεων, σκόπιμων ή μη και προχωρά αρκετά γρήγορα στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, το οποίο διατηρεί τη σειρά εκλογής, φυσικά, με τη διαφορά ότι ο Γραμματέας Νικός Καλιαμπάκας, τοποθετείται τελευταίος, σε μια συμβολική κίνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρξαν η σειρά της λίστας, είχε ήδη κλείσει την επομένη των εκλογών, μόλις έγινε ορατό το ενδεχόμενο επαναληπτικών εκλογών, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αναγκάζουν τον πρώτο στην Ξάνθη ΣΥΡΙΖΑ να «κλείνει» από νωρίς, το ζήτημα για να αποφύγει πιθανή φθορά που θα δημιουργηθεί σε άλλους χώρους και ειδικότερα, στο αντίπαλο για την διακυβέρνηση της χώρας, κόμμα της ΝΔ. Βέβαια, η πρόωρη ανακοίνωση δεν είναι γνωστό αν σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί η προεκλογική συνεργασία με μικρότερα κόμματα όπως οι Οικολόγοι ή αν έχει πολιτικό χαρακτήρα και συμβολισμό.

 Όπως αναφέρει η Νομαρχιακή , «ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, πιστός στις αξίες και στις αρχές του, ανακοινώνει το ψηφοδέλτιό του για τις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου, άμεσα, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, σκόπιμες ή μη. Η επίσημη παρουσία των υποψηφίων και η συνέντευξη τύπου θα γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας»

Η σειρά των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο είναι:

Ζεϊμπέκ Χουσεΐν

Κεχαγιά Ευαγγελία (Εβίτα)

Παπανικολάου Γιώργος

Μπατζακίδου Μαρία

Καλιαμπάκας Νίκος