Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Έναν φραπέ, γλυκό με γάλα για τους παίκτες της Ξάνθης...

Με καφεδάκι αντί για προπόνηση ολοκληρώθηκε η σεζόν χθες, ενώ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των Θρακιωτών με τον τερματοφύλακα Σωτήρη Λυμπερόπουλο
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ







Καλύτερα δεν γινόταν να κυλήσει η Πέμπτη για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, που αντί να βγουν στο γήπεδο για προπόνηση, απόλαύσαν τον καφέ τους και είπαν αντίο στη... ρουτίνα.

Η τελευταία προπόνηση της σεζόν ματαιώθηκε και το τεχνικό τιμ, το προσωπικό της Ξάνθης και οι ποδοσφαιριστές έκλεισαν τη σεζόν με καφεδάκι. Οι παίκτες πήραν στα χέρια τους τα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης για την περίοδο των διακοπών και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Ιουλίου όταν και θα μαζευτούν ξανά στα Πηγάδια για την έναρξη της προετοιμασίας.



Στο μεταξύ, την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Λυμπερόπουλο ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ξάνθη.Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει προφορικά από τη Δευτέρα (14/05) και απλά απέμεναν οι υπογραφές για το επίσημο της υπόθεσης.

Αυτό συνέβη προχθές και αμέσως η ΠΑΕ προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου τερματοφύλακα. Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει:
«Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Λυμπερόπουλο».