Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

17χρονος έκανε 13 διαρρήξεις και έκλεψε τρεις μηχανές στην Ξάνθη!!!

Στάθηκε όμως άτυχος, αφού ο θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά πιο πολύ αγάπησε στην περίπτωση αυτή τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν


        ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ





Ένας 17χρονος που δρούσε μόνος του και πραγματοποίησε 13 συνολικά διαρρήξεις τις τελευταίες 15 μέρες, στην Ξάνθη ενώ έκλεψε και τρία δίκυκλα, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το νεαρό εντόπισε να επιβαίνει σε κλεμμένο μηχανάκι, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας στην περιοχή της Λεύκης και αρκετά γρήγορα ο νεαρός εγκλωβίστηκε και συνελήφθη. Όπως αναφέρει η Αστυνομία μετά από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης εξιχνιάστηκαν οι 13 περιπτώσεις διαρρήξεων σε καταστήματα και τρεις κλοπές δικύκλων, στην πόλη της Ξάνθης. Το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης ο 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον 17χρονο δράστη, να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει το βράδυ της Παρασκευής από την πόλη της Ξάνθης.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 17χρονος, από την 15-5-2012 έως και την 3-6-2012, πάντοτε κατά τις βραδινές ώρες, είχε διαρρήξει στην πόλη της Ξάνθης, δεκατρία (13) καταστήματα, σπάζοντας με πέτρες κάποιο τζάμι από αυτά, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 935 ευρώ, μία ταμειακή μηχανή και διάφορα συμπληρώματα διατροφής αξίας 1.500 ευρώ. Επίσης προέκυψε ότι, είχε αφαιρέσει ένα (1) ακόμη δίκυκλο μοτοποδήλατο και μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα, από συνοικιακές οδούς της πόλης.

Το μοτοποδήλατο το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, καθώς επίσης και τα άλλα δύο δίκυκλα τα οποία βρέθηκαν σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, όπου τα είχε αποκρύψει, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.Στην κατοχή του 17χρονου, επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 15,50 ευρώ.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, για τυχόν εμπλοκή του 17χρονου και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

.