Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Υπογράφηκαν τα πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής της χρήσης του στρατοπέδου «Παρμενίων» στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Τη μία τζίφρα έβαλε ο δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης και την άλλη ο διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΠΜ «ΕΒΡΟΥ», υποστράτηγος Δημήτρης Γκαγκαστάθης 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Υπογράφηκαν την Τρίτη 5 Ιουνίου και ώρα 12:00, στο Δημαρχείο, τα πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής της χρήσης του στρατοπέδου «Παρμενίων» στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη και του Διοικητή της ΧΙΙ Μ/Κ ΠΜ «ΕΒΡΟΥ», Υποστράτηγου Δημήτρη Γκαγκαστάθη. 


Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ικανοποίηση του για την επιστροφή της χρήσης του χώρου του στρατοπέδου στο δήμο, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «πρόκειται για έναν πολύτιμο χώρο εντός του ιστού της πόλης, ο οποίος θα μπορέσει να αξιοποιηθεί επιτέλους προς όφελος των δημοτών, φιλοξενώντας πάρκο, σχολικές και αθλητικές εγκαταστάσεις».

Ο Διοικητής της ΧΙΙ Μ/Κ ΠΜ «ΕΒΡΟΥ» δήλωσε ότι θεωρεί τιμή και μεγάλη χαρά την υπογραφή των πρωτοκόλλων παράδοσης – παραλαβής του στρατοπέδου στο δήμο κατά τη διάρκεια της θητείας του και επεσήμανε με τη σειρά του τη μεγάλη σημασία του χώρου που πρόκειται να δημιουργηθεί για τους πολίτες.

.