Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Γερμανίδα Ευρωβουλευτής στην Ξάνθη την Παρασκευή

Είναι μάλιστα προσκεκλημένη υποψηφίου βουλευτή στην περιοχή της Θράκης


ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ;






H Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Jutta Steinruck θα επισκεφθεί την Ξάνθη την προσεχή Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ευρωβουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) , κατάγεται από το Μάνχαιμ και συνδέεται με φιλικούς δεσμούς με τον Ξανθιώτη Γιώργο Βασιλειάδη, Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου στον ομώνυμο Δήμο της Γερμανίας, στέλεχος του SPD και του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου για μια θέση στο ψηφοδέλτιο των εκλογών της 6ης Μαίου στο Νομό Ξάνθης.

Η Γερμανίδα πολιτικός με την επίσκεψή της στην Ξάνθη επιχειρεί να στείλει ένα μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής ότι υπάρχουν πολιτικοί και πολιτικές που διαφοροποιούνται από αυτή της Άνγκελα Μέρκελ, αναφέρουν τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης της Γερμανίδας Ευρωβουλευτή, που δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, η Jutta Steinruck θα επισκεφθεί την Παρασκευή το Δήμαρχο Αβδήρων, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων και θα συναντήσει διάφορους παράγοντες της περιοχής των Αβδήρων. Θα τη συνοδεύει ο Αβδηρίτης στην καταγωγή Γιώργος Βασιλειάδης.

Το Σάββατο προγραμματίζεται συνάντηση με το Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου και σειρά επισκέψεων και ξεναγήσεων στον έταιρο παραλιακό Δήμο της Ξάνθης. Έχει προηγηθεί η επίσκεψη στα Άβδηρα Γερμανού βουλευτή Heil από την περιοχή της Βάδης Βυρτεμβέργης, κρατίδιο στο οποίο ανήκει η ο Δήμος Μανχάιμ (Βουλευτής που προέρχεται πάντως από ττους Χριστιανοδημοκράτες (CDU/CSU))