Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Kids Athletics του Εθνικού Αλεξανδρούπολης


Τους διοργάνωσε το τμήμα στίβου στο στάδιο Φώτης Κοσμάς  και ήταν η τελευταία εκδήλωση του τμήματος, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, η οποία γίνεται πια θεσμός

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο Φώτης Κοσμάς το καθιερωμένο πρωτάθλημα KIDS ATHLETICS. Είναι η τελευταία εκδήλωση του τμήματος, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, η οποία γίνεται πια θεσμός.



Διακόσιοι περίπου αθλητές και αθλήτριες του Εθνικού από 6 έως 12 ετών, αλλά και μικροί φίλοι του τμήματος, συμμετείχαν με κέφι στα ομαδικά παιχνίδια του προγράμματος Kids athletics της ΙΑΑF, ενώ οι γονείς τους θαύμαζαν και χειροκροτούσαν από την κερκίδα τους αυριανούς αθλητές-πρωταθλητές του Εθνικού.

Οι ομάδες πολλές και ο συναγωνισμός σκληρός, στα πέντε αγωνίσματα στα οποία πέρασαν υποχρεωτικά όλα τα παιδιά (ταχύτητα, δρόμος με εμπόδια και ζιγκ-ζαγκ, μήκος, ρίψη μπάλας, δρόμος αντοχής).

Ακολούθησε παρέλαση των διαγωνιζομένων υπό τον ύμνο του Εθνικού, βραβεύσεις με μετάλλια των τριών πρώτων ομάδων ανά κατηγορία, αλλά και όλων των παιδιών με διπλώματα συμμετοχής.

.