Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Εντόπισαν τον κλέφτη που είχε παλέψει με κάτοικο του Αρδανίου

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου, ωστόσο ο δράστης δεν συνελήφθη γιατί είχε παρέλθει (λέει) το αυτόφωρο


      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Εξιχνιάστηκε, ύστερα από ενδελεχείς και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, του Αστυνομικού Τμήματος Φερών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών Ροδόπης, μια ληστεία και μία διάρρηξη, που είχαν διαπραχθεί, τις πρώτες πρωινές ώρες της 9-6-2012 σε δύο κατάστημα, στο Αρδάνιο Έβρου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ενός 31χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και απόπειρα κλοπής.

Αναλυτικότερα, ο 31χρονος, διέρρηξε ένα κατάστημα, χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό του, ενώ στο δεύτερο κατάστημα που διέρρηξε, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, έγινε αντιληπτός από τον 63χρονος ιδιοκτήτη του, με τον οποίο πάλεψαν, καταφέρνοντας να διαφύγει.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, καθώς επίσης και για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο δράστης δε συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής.


.