Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

«Δεν πωλείται ο Κουμεντάκης»

Απρακτος έφυγε ο μάνατζερ που πήγε στην Αλεξανδρούπολη και συζήτησε με τους ιθύνοντες του Εθνικού για τα δικαιώματα του παίκτη, ενώ είχε διαρρεύσει ότι έκλεισε στην Ματσεράτα

ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ 
ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ;
Άπρακτος έφυγε από την Αλεξανδρούπολη γνωστός μάνατζερ που επιχείρησε να αγοράσει τα δικαιώματα του Ραφαήλ Κουμεντάκη από τη διοίκηση του Εθνικού. Ο μάνατζερ πρότεινε στους ακρίτες το ποσό των 20.000 Ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα. 

Μόλις οι παράγοντες του Εθνικού άκουσαν το ποσό ζήτησαν από τον μάνατζερ να αποχωρήσει και δεν απάντησαν καν αφού θεώρησαν προσβλητική τόσο την προσφορά όσο και την όλη συμπεριφορά του μάνατζερ του αθλητή που εδώ και πολύ καιρό είχε δώσει στη δημοσιότητα την πληροφορία πως ο Κουμεντάκης έχει κλείσει στη Ματσεράτα κάτι που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν αληθές και προκάλεσε αναστάτωση στον σύλλογο.
Όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του Εθνικού η νέα ομάδα θα φτιαχτεί πάνω στους Κουμεντάκη και Δαλακούρα (μαζί στη φωτό) και μάλιστα στον Κουμεντάκη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 θα του γίνει και αύξηση αποδοχών.