Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"Εφυγε" ο Χρήστος Ρεκάρης, η φωνή της Skoda Ξάνθη

Κορυφαίος d.j. της 10ετίας του «Πήγασσου», στέλεχος της Θρακικής Σκηνής και εκφωνητής  στο γήπεδο των Πηγαδίων, «έφυγε» από βαρύ εγκεφαλικό


              ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Σε ηλικία μόλις 61 ετών «έφυγε» από βαρύ εγκεφαλικό ο Χρίστος Ρεκάρης, D.J.της Χρυσής 10ετίας στον «Πήγασσο» κι ένα από τα καλύτερα παιδιά της Ξάνθης.
Επί σειρά ετών ήταν εργαζόμενος και προϊστάμενος Τυπογραφείου της ΣΕΒΑΘ, ήταν πατέρας δύο εξαιρετικών παιδιών, τον Μιχάλη 23 χρονών που απολύθηκε πριν 10 μέρες από τον στρατό και την Ευτέρπη 22 χρονών. Η σύζυγός του Ευαγγελία είναι υπάλληλος του Δήμου Ξάνθης.
Ήταν από τους κορυφαίους παρουσιαστές εκδηλώσεων και εκφωνητής των συνθημάτων και παρουσιαστής της ομάδας μας στο γήπεδο της Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.
Παρουσίασε τα Καλλιστεία Θράκης της Θρακικής Σκηνής στις ΧΑΝΤΡΕΣ, έπαιξε μουσική σε πολλά μαγαζιά αλλά και το στέκι της Θρακικής Σκηνής –της οποίας ήταν μέλος και άριστος φίλος- στα θερινά «Ολύμπια», ξεχώριζε για την ευγένεια της ψυχής του, τους άψογους τρόπους συμπεριφοράς του....ένας ταξιδευτής και ποιητής που ποτέ του δεν πείραξε κανέναν και όλοι τον αγαπούσαν.
Πριν μια βδομάδα περίπου ο Χρήστος Ρεκάρης που ήταν και άπαιχτος ψαράς, χτυπήθηκε από βαρύ εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό όπου δεν άντεξε τελικά τα ξημερώματα στο μοιραίο. 

Η κηδεία του όπως διαβάσαμε στην "Αδέσμευτη", έγινε  στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στην Εκκλησία της Μεταμόρφωσης στην Κυψέλη! 

Αντίο φίλε Χρήστο....Η Ξάνθη ορφάνεψε πολύ σήμερα....Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!