Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο Τζούριτς στη Βούλα

Τι γύρευε στα παράλια 
της Αττικής ο εβρίτης 
άσος του (μπιτς) βόλεϊ;


ΜΑΘΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Στην Α πλαζ Βούλας, στην παραλία «SOUTH COAST» άνοιξε την αυλαία του την Παρασκευή 29 Ιουνίου το 13th Forthnet Group Beach Volley Tournament και πολλοί γνωστοί αθλητές βρέθηκαν εκεί το πρωί του Σαββάτου, για να αγωνιστούν- προσφέροντας...
ξεχωριστό θέαμα -αλλά και να παρακολουθήσουν τους αγώνες από τους ερασιτέχνες αθλητές. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στο τουρνουά - θεσμό που διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Forthnet: 60 ομάδες: 40 Aνδρών - 20 Γυναικών περισσότεροι από 120 αθλητές υψηλού επιπέδου.

Ο Δημήτρης Τζούριτς, κορυφαίος Ευρωπαίος κεντρικός παίζει στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλική Τρεντίνο, νικητής του βραβείου «Έπαθλο Forthnet» δύο φορές ως ρούκι και ως άνδρας πέρσι και ο Τίνε Ούρναουτ, Σλοβένος, συμπαίκτης με τον Τζούριτς στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2008-2009, πέρσι αγωνίστηκε στην Ιταλική Σαν Γκουστίνο και του χρόνου θα παίζει στην Ιταλική Βίμπο Βαλέντια. Το 2006 κατέκτησε μαζί με τον συμπατριώτη του Ζέμλακ παγκόσμιο τίτλο στο Beach Volley στη Γαλλία σε πρωτάθλημα U19, είναι δύο από τους κορυφαίους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά του Ομίλου Forthnet.

O Δημήτρης Τζούριτς δήλωσε: «Για μένα αυτό το τουρνουά του Ομίλου Forthnet αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για προπόνηση. Αισθάνομαι πολύ ωραία όταν βλέπω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη συμμετοχή. Μου αρέσει πολύ το Beach Volley αλλά όπως κατάλαβα και σήμερα θέλει πολύ προπόνηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ξαναπαίξει αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το ξανακάνω. Με τον Τίνε (σ.σ. Ούρναουτ) είμαστε πολύ καλοί φίλοι από παλιά και απλά συνεχίζουμε την παράδοση που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ο πατέρας μου και ο αδελφός του. Τότε έπαιζαν ζευγάρι στην άμμο στην Ιταλία, το ίδιο κάνουμε και εμείς τώρα».

O Τίνε Ούρναουτ τόνισε: «Ήρθα στην Αθήνα για να δω τους φίλους μου και να περάσω κάποιες μέρες διακοπών. Πάντα περνούσα καλά στην Ελλάδα και αισθάνομαι υπέροχα όταν βρίσκομαι εδώ. Όσον αφορά στην συμμετοχή μου στο τουρνουά νομίζω ότι θα πρέπει άμεσα να κάνω σύνδεση Forthnet η οποία ειδικεύεται από ότι έμαθα στον τομέα της επικοινωνίας. Έτσι θα έχω σίγουρα καλύτερη επικοινωνία μέσα στο γήπεδο με τον Δημήτρη (γέλια...). Μου έχει λείψει το Beach Volley, μου έχει λείψει η Ελλάδα γιατί εδώ πέρασα ίσως ένα από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω τους φίλους του Ολυμπιακού και τον τίτλο που πήραμε από τον Παναθηναϊκό το 2008. Μάλιστα τον τελευταίο πόντο τον πήρα μαζί με τον Δημήτρη και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Στο 13th Forthnet Goup Beach Volley Tournament συμμετέχουν ακόμα, η Λιάνα Χρηστίδου -Ολυμπιονίκης: Μέλος της Εθνικής Ανσάμπλ η οποία στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2004 πήρε την 5η θέση. Ο Μενέλαος Κοκκινάκης, πρωταθλητής Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, μέλος της Εθνικής ομάδας και αρχηγός της Εθνικής Παίδων που πέρσι κατέκτησε την έβδομη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Στις εξέδρες του τουρνουά βρέθηκαν ακόμη, ο Θανάσης Μιχαλόπουλος και ο Παύλος Μπελιγράτης. Οι δύο τους αποτελούν τη μοναδική ανδρική ομάδα που έχει συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες (Αθήνα 2004) στο Beach Volley. Πρωταθλητές Ελλάδας με πολλές διακρίσεις.

Το 13th Forthnet Goup Beach Volley Tournament ολοκληρώνει το πρώτο του τριήμερο στην Αθήνα, την Κυριακή 1/7 με τους τελικούς αγώνες Ανδρών και Γυναικών που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 4, στις 6 το απόγευμα, ενώ ο Όμιλος Forthnet θα προσφέρει τους αγώνες ζωντανά και σε live streaming από το Novasports.gr.

Ένα beach party θα ολοκληρώσει το πρώτο τριήμερο στην Αττική και το «13th Forthnet Group Beach Volley Tournament» θα. ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, στην παραλία Ποταμού Επανομής (Beach Bar "Mare") την Παρασκευή 6 Ιουλίου έως την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, τα Χανιά και την παραλία των Αγίων Αποστόλων, την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή 15 Ιουλίου. To τουρνουά θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων.

Δηλώστε τη συμμετοχή της ομάδας σας στο www.forthnetgroup.gr/beachvolley2012

Το "13th Forthnet Group Beach Volley Tournament" διεξάγεται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς Παιδιάς.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι Amstel Pulse και το Lipton Ice Tea.

.