Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ιταλία εναντίον Ισπανίας: ο τελικός των κορυφαιων απόψε στο Κίεβο

Συγκλονίζει την φίλαθλη 
κοινή γνώμη ο μεγάλος 
τελικός του EURO 2012


ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ





Η Ιταλία, που θεωρείται – ειδικά μετά τον αποκλεισμό των Γερμανών – η καλύτερη ομάδα και με τον καλύτερο προπονητή (Τσέζαρε Πραντέλι) στο Euro, ή η Ισπανία, που έχει κατακτήσει το προηγούμενο Euro και το Μουντιάλ του 2010, δεν έχει δεχθεί γκολ σε οκτώ διαδοχικά νοκ – άουτ ματς μεγάλων διοργανώσεων (8 90λεπτα και τρεις παρατάσεις) και έφτασε στον τελικό σχετικά… εύκολα; Η απάντηση… αρχίζει στις 21.45 (ΕΤ – 1). 

Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών και τιμωριών και ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε με τον Πραντέλι έχουν τη δυνατότητας της καλύτερης επιλογής!

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο "Oλυμπίνσκι" του Κιέβου με διαιτητή τον Πορτογάλο Πέδρο Προένσα, ο οποίος είχε σφυρίξει και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και της Μπάγερν.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΙΣΠΑΝΙΑ (4-3-3): Κασίγιας – Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Αλμπα - Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι Μπουσκέτς – Σίλβα, Φάμπρεγας, Ινιέστα.

ΙΤΑΛΙΑ (4-3-1-2): Μπουφόν – Αμπάτε (Μπαλτζαρέτι), Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι – Μαρκίζιο, Πίρλο, Ντε Ρόσι – Μοντολίβο – Κασάνο, Μπαλοτέλι.


.