Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Παρελθόν από τον ΓΑΣ οι Μίκιτς, Βαρλάς

Δυο πολύτιμα εργαλεία χάνει η ομάδα μπάσκετ της Θράκης από το δυναμικό της, καθώς έκλεισε ο κύκλος τους στην Κομοτηνή


     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Δύο πολύτιμα εργαλεία χάνει ο ΓΑΣ από το δυναμικό του, καθώς έκλεισε ο κύκλος τους στην Κομοτηνή. Ο Λόγος για τον Γιόβαν Μίκιτς και τον Κώστα Βαρλά, οι οποίοι τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφουν στα μέρη τους.


Και οι δύο αθλητές της ομάδας της Κομοτηνής, τίμησαν με την παρουσία τους και το ήθος τους την φανέλα του ΓΑΣ και βοήθησαν όσο μπορούσαν. Δυστυχώς και για αυτούς και για την ίδια την ομάδα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και έπρεπε να αποχωρήσουν, έχοντας κερδίσει όμως τον σεβασμό από όλους και πολλές φιλίες.

Ο Γιόβαν Μίκιτς ήρθε στην Κομοτηνή το 2007 και ξεκίνησε στην ΑΕ Κομοτηνής, την χρονιά που οι ¨Κιτρινόμαυροι¨ ανέβηκαν στην Γ Εθνική! Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή μαζί με τον Λουκά Γιαουρτόγλου στον ΓΑΣ Κομοτηνή και την σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την Γ.Σ. Ελευθερούπολης.Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε πάλι στον ΓΑΣ Κομοτηνή ενώ φέτος πήρε το πτυχίο στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χαλκιδική, τον τόπο όπου μεγάλωσε. Ο Γιόβαν εκτός από αθλητής του Συλλόγου ήταν και προπονητής ακαδημιών του ΓΑΣ; αναπτύσσοντας άριστες σχέσεις με τα μικρά παιδάκια. Φέτος σε 19 παιχνίδια σημείωσε 71 πόντους με 11 τρίποντα.

Ο Κώστας Βαρλάς ήρθε φέτος στην Κομοτηνή, κάνοντας ντεμπούτο στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Μαντουλίδη. Γρήγορα μπήκε στο κλίμα της ομάδας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Κορυφαίο παιχνίδι στη σεζόν για τον ίδιο, ήταν αυτό μέσα στην Ελευθερούπολη, όπου ο ΓΑΣ επικράτησε στην παράταση της τοπικής ΓΣΕ: Σε γενικές γραμμές αποδείχθηκε ένα ¨Πολυεργαλείο¨ στα χέρια του Θανάση Χατζηνικολάου και η απώλεια του είναι πολύ σημαντική.  Σε 18 παιχνίδια σημείωσε 118 πόντους με 9 τρίποντα.