Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Χτύπησε 82χρονο στην Αλεξανδρούπολη για να του κλέψει... πέντε ζευγάρια παπούτσια

Δικογραφία για ληστεία σχηματίστηκε σε βάρος 38χρονου Έλληνα, ενώ ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Συνελήφθη τη Δευτέρα (24-9-2012) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.


Ειδικότερα, ο 38χρονος, αφαίρεσε, από την κατοχή 82χρονου ημεδαπού, μία  (1) τσάντα που περιείχε πέντε (5) ζευγάρια παπούτσια και μόλις έγινε αντιληπτός από αυτόν, χρησιμοποίησε σωματική βία, προκειμένου να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία, προκαλώντας στον 82χρονο ελαφρές σωματικές βλάβες. 

Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή πλην όμως μετά από σχετικές αναζητήσεις που εξέδωσαν οι αστυνομικοί, εντοπίσθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο 82χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.