Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κυκλοφόρησαν από σήμερα τα εισιτήρια Πανθρακικού - Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ γνωστοποίησε τις τιμές και ποιες θύρες αφορούν, καθώς και τα σημεία πώλησή τους, καθώς αναμένεται κοσμοσυρροή

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Στη διάθεση των φίλων του Πανθρακικού τέθηκαν  από σήμερα (Πέμπτη, 13/9) τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, το προσεχές Σάββατο (15/9, 17:15), όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση η ΠΑΕ, που καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. 15 και 20 ευρώ οι τιμές.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:15 στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής. Η αναμέτρηση είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

Η εν λόγω συνάντηση αποτελεί την έναρξη των εντός έδρας αγώνων του Πανθρακικού για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό παρών και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος από τις 10:00 14:00 και το απόγευμα 18:00 - 21:00.

Επίσης κατά την μέρα διεξαγωγής της εν λόγω αναμέτρησης και από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγή Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
Θύρα 1: 20 €
Θύρα 2: 15 €
Θύρα 5: 20 €
Θύρα 6: 15 €

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:

Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».