Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Σύρος μετέφερε με το αυτοκίνητο Σύρους στον Έβρο

Διακινητής και λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 
τις πρώτες πρωινές ώρες

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ





Συνελήφθη την Τετάρτη (12-09-2012), κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επαρχιακή οδό του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου και του Τμήματος Τροχαίας Ορεστιάδας, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, διότι προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Συρίας.

Συγκεκριμένα, στον βόρειο κόμβο Διδυμοτείχου της Εθνικής Οδού, οι  αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 31χρονο αλλοδαπό, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με βέλγικες πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποίησουν το αυτοκίνητο, ενώ, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος, προωθούσε, στην ενδοχώρα, τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν:
•    ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
•    το χρηματικό ποσό των 240 Ευρώ
•    95 λίρες Τουρκίας
•    120 κορόνες Σουηδίας
•    τρία (3) κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την  προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.