Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο εφοριακός - γιος πρώην βουλευτή της Θράκης που συνελήφθη για δωροδοκία

Οι περισσότεροι δεν τολμούν να βγάλουν την πολιτική διάσταση της υπόθεσης που αποκάλυψε το ThrakiLive και αποφεύγουν να κατονομάσουν το πρόσωπο που φόρεσε χειροπέδες, ωστόσο υπήρξαν και αυτοί που τόλμησαν και το ανέφεραν με όνομα και επώνυμο. Ακόμα και "Το Βήμα"!!!
       ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ



Αίσθηση έχει προκαλέσει από χθες το πρωί, μετά την γνωστή ανάρτησή μας για τον γιο γνωστών πολιτικών της Θράκης που συνελήφθη για δωροδοκία στην εφορία όπου εργάζονταν στην Κομοτηνή, το γεγονός ότι τα περισσότερα sites και blogs ΔΕΝ στέκονται στην πολιτική διάσταση της υπόθεσης. Ισως αυτό να είναι και σωστό, καθώς δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, αλλά όπως και να το κάνουμε, το στοιχείο αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να προσπεραστεί έτσι.

Και εμείς ως ThrakiLive δεχτήκαμε παράπονα από αναγνώστες ότι δεν αποκαλύπτουμε το όνομα και ερωτήματα γιατί έγινε αυτό. Η απάντηση είναι βέβαια το περίφημο τεκμήριο αθωότητας  καθώς μέχρι να υπάρξει καταδίκη ο κάθε κατηγορούμενος θεωρείται αθώος και δεν πρέπει να διοπεμπευθεί για το όποιο ενδεχόμενο της αθωότητας του, έστω και αν δύσκολα αυτό αντικρούεται σε σύλληψη με προσημειωμένο χαρτονόμισμα που έγινε επ' αυτοφώρω και δεδομένου ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες.

Με την επιφύλαξη λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος κύριος μέχρι και τουλάχιστον την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και θα δικαστεί, θεωρείται από το νόμο αθώος και διευκρινίζοντας ότι για τα κατορθώματα του γιου δεν φέρουν καταρχήν ευθύνη ούτε ο μπαμπάς ούτε η μαμά του, τουλάχιστον από νομικής άποψης καθώς πλέον έχει γίνει 35 χρονών γάιδαρος, αξίζει να σας πούμε ότι ΜΟΝΟ ΔΥΟ SITES στο συνολικό διαδίκτυο έγραψαν ποιου γνωστού πολιτικού προσώπου γιος είναι ο συγκεκριμένος εφοριακός.

Το ένα είναι η ιστοσελίδα του "Βήματος", που απέφυγε να γράψει όνομα στο ρεπορτάζ αλλά φρόντισε να το κάνει αναγνώστης λίγο μετά στα σχόλιά της συγκεκριμένης ανάρτησης, με αποτέλεσμα να υπάρξει και μπαράζ απαντήσεων από άλλους αναγνώστες. Το άλλο είναι το γνωστό site αστυνομικού ρεπορτάζ crimesonair.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ