Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βραβεύθηκε ως κορυφαίος ο Ραφαήλ Κουμεντάκης

Ο 19χρονος ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ήταν ανάμεσα σε αυτούς που διακρίθηκαν στην περσινή σεζόν και τιμήθηκαν στην προχθεσινή κλήρωση του πρωταθλήματος

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Με τις βραβεύσεις των κορυφαίων παικτών και προπονητή ξεκίνησε η εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ για την νέα χρονιά. 

Ως κορυφαίοι παίκτες βραβεύτηκαν οι Δ. Σουλτανόπουλος (Φοίνικας Σύρου) M. Durshame (Παμβοχαϊκός) Κ. Στιβαχτής (Παμβοχαϊκός) Ν. Σμαραγδής (Ηρακλής) Κ. Χριστοφιδέλης (Ηρακλής) J. Potocnik (Παμβοχαϊκός) Γ. Στεφάνου (Ηρακλής).

Καλύτερος νέος αθλητής βραβεύτηκε ο Ρ. Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) καλύτερος προπονητής ο Ν. Ζαλμάς (Παμβοχαϊκός) ενώ καλύτερος διαιτητής ο Ε. Γεροθόδωρος (ΣΥΔΠΕΑΑΑ).

Ο 19χρονος ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ραφαήλ Κουμεντάκης που βραβεύθηκε ως καλύτερος νέος αθλητής του περσινού πρωταθλήματος, ακούγοντας πολύ εγκωμιαστικά σχόλια, δήλωσε: "Κάτι έχω καταλάβει κι εγώ για τις προσδοκίες που υπάρχουν για το πρόσωπο μου.. Θα προσπαθώ κάθε μέρα να ανεβαίνω περισσότερο... Ο Εθνικός είναι μια νέα ομάδα και θέλει σε κάθε παιχνίδι να παίζει καλό βόλλεϋ κι ελπίζω να φτάσουμε ψηλά."