Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Αλεξανδρούπολη το τουρνουά ποδοσφαίρου των εργαζομένων του ΟΤΕ

Θα πραγματοποιηθεί 29 και 30 
Σεπτέμβρη με συμμετοχή 13 ομάδων, 
ενώ θα απονεμηθούν αναμνηστικές 
πλακέτες στην αντιπεριφερειάρχη 
Έβρου Γωγώ Νικολάου και τον 
δήμαρχο Αλεξ/πολης Ευ. Λαμπάκη

            ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Στην Αλεξανδρούπολη  σήμερα  29 & αύριο 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί  φέτος το 18ο τουρνουά ποδοσφαίρου Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ Μακεδονίας και Θράκης. Στην εκδήλωση θα  συμμετάσχουν   δεκατρία   Πολιτιστικά κέντρα  της Βόρειας Ελλάδος     ( Θεσσαλονίκης , Κοζάνης , Καστοριάς , Έδεσσας , Βέροιας , Κιλκίς , Χαλκιδικής ,Σερρών , Δράμας ,Καβάλας , Ξάνθης , Κομοτηνής ,Αλεξανδρούπολης ) τα οποία  θα αγωνισθούν μεταξύ τους  στις 29-9-2012 στο Αθλητικό Κέντρο  Απαλού και στις 30-9-12 στο Δημοτικό στάδιο της Αλεξανδρούπολης   ( Φώτης Κοσμάς ).


Στις 29-9-2012 στις 21:00  το βράδυ του  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Κοσμικό κέντρο Νεράιδα,    όπου θα απονεμηθούν αναμνηστικές πλακέτες στους προσκεκλημένους    των   αρχών  του τόπου μας, την  Αντιπεριφερειάρχη  EBΡΟΥ  και στον ΔΗΜΑΡΧΟ  της Αλεξανδρούπολης, καθώς και σε εκπροσώπους του ΟΤΕ και της Π.Ε.Ε   Επίσης θα διανεμηθούν  στους εκπροσώπους των Π.Κ.Ε ΟΤΕ αναμνηστικά έντυπα του τόπου μας

Στις 30-9-2012 στο Δημοτικό στάδιο της Αλεξανδρούπολης   ( Φώτης Κοσμάς ). στην Αλεξανδρούπολη  θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος  αγώνας των Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ μεταξύ ομάδων  Ανατολής και Δύσης.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης  θα ακολουθήσει  απονομή  επάθλων σε όλους τους αθλητές συναδέλφους  που έλαβαν μέρος στο 18ο ποδοσφαιρικό  τουρνουά.

                                                        Με εκτίμηση
                                                           το Δ.Σ
                                                 ΠΚΕ ΟΤΕ Αλεξανδρούπολης