Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τετ α τετ Γ. Πεταλωτή με Θεοδώρα Τζάκρη σε καφέ της Κομοτηνής

Αφού ολοκλήρωσε ένα υπερατλαντικό ταξίδι στις ΗΠΑ και ένα βαλκανικό στην Κροατία, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επέστρεψε στην Θράκη όπου βρήκε μια πρώην συνάδελφο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ






Γεννήθηκε στην Πέλλα και κατοικεί στα Γιαννιτσά, η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Η παρουσία της έγινε χθες το απόγευμα αντιληπτή σε καφέ της Κομοτηνής μαζί με το  Γιώργο Πεταλωτή που αφού επέστρεψε από το υπερατλαντικό του ταξίδι στην Αμερική και από το βαλκανικό του ταξίδι στην Κροατία τώρα επιδίδεται σε επαφές με στελέχη, πρώην συνεργάτες του και φίλους κομματικούς ή μη.

Η Θεοδώρα Τζάκρη θυμίζουμε ότι το 1998 εξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος στο Ν. Πέλλας και διετέλεσε αντινομάρχης Πέλλας αρμόδια για θέματα παιδείας και πολιτισμού και εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Δημόσιας Διοίκησης. Το 2002 επανεξελέγη νομαρχιακή σύμβουλος στο Ν. Πέλλας. Το 2004 εξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας. Εκλέχθηκε γραμματέας της Βουλής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους και διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της Επιτροπής Περιφερειών και της Διακομματικής Επιτροπής για το ντόπινγκ. 

Διετέλεσε επίσης αναπληρώτρια εισηγήτρια στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού και μέλος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, καθώς και μέλος της Διατομεακής Επιτροπής για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες. Το 2007 επανεξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας. διετέλεσε και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής που συγκλήθηκε για να εξετάσει τις ευθύνες πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου. Το 2009 επανεξελέγη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Πέλλας και της ανατέθηκαν καθήκοντα Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Συνεχίζει να έχει έντονη κινητικότητα στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός της ενώ εμπεριέχεται στην ομάδα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν στα νέα μέτρα όπως και στην συνταξιοδότηση στα 67 χρόνια.

Η πρώην υφυπουργός απολαμβάνει τον καφέ της στο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων με τον επίσης πρώην υφυπουργό  Γιώργο Πεταλωτή όπου τους πέτυχε ο φακός του «Χρόνου» ενώ αρνήθηκε να κάνει κάποια συγκεκριμένη δήλωση επιμένοντας ότι βρίσκεται στην πόλη μας ιδιωτικά.