Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Βρήκαμε σε live streaming τον αγώνα Πανθρακικού - Παναθηναϊκού που μόλις ξεκίνησε

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ NOVA ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ "ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΕ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ



Πατήστε τα παρακάτω Link, για να δείτε σε Live streaming την αναμέτρηση  Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (Σάββατο 15/9, 15 Σεπτεμβρίου, στις 5.15  μ.μ.).

Δείτε τον αγώνα Πανθρακικός-Παναθηναϊκός Panthrakikos-Panathinaikos live free!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK... 

 Link 1


Επίσης, για να μην έχετε απορίες επειδή μουγκάθηκαν τηλέοραση και ραδιόφωνα στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών υπενθυμίζει ότι σε συνεργασία με την ΠΟΕΣΥ και την ΕΣΗΕΑ έχει κηρυχθεί στάση εργασίας με σιγή 5 λεπτών σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 15/9, την Κυριακή 16/9 και τη Δευτέρα 17/9/2012. 
Η στάση κηρύχθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες απειλές, αλλά και τις δολοφονικές επιθέσεις σε αθλητικούς συντάκτες, που είναι και επιθέσεις κατά της Ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας και με αφορμή την άνανδρη επίθεση, που δέχθηκε ο συνάδελφος Άρης Ασβεστάς. Με τον τρόπο αυτό, οι δημοσιογράφοι στέλνουν μήνυμα για να δείξουν πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός χωρίς τη φωνή και την πένα των εκπροσώπων του Τύπου.
Η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιγραφή και παρουσίαση από όλα τα ΜΜΕ των 5 πρώτων λεπτών των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Super League.
 Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλούν όλους τους δημοσιογράφους να απέχουν από την περιγραφή και την παρουσίαση των αγώνων στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της ελεύθερης ενημέρωσης, που είναι δημόσιο αγαθό, συνταγματικά κατοχυρωμένο.