Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το pregame του αγώνα Πανθρακικού - Παναθηναϊκού

Αναμένεται να γεμίσει από κόσμο το ΔΑΚ Κομοτηνής για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των Θρακιωτών κόντρα στο τριφύλλι, που ταξίδεψε... λαβωμένο

    ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια δεν έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ταξίδεψε στην Κομοτήνη… λαβωμένος. Αντίθετα, ο Πανθρακικός θα είναι πλήρης και με το... γεμάτο το οπλοστάσιο του και το γεμάτο γήπεδο θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί.


Πανθρακικός: Με 4 κόσμο και πίστη…

Σε γεμάτο γήπεδο θα υποδεχθεί ο Πανθρακικός τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (17:15) για την τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους εξής έντεκα: Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Στάθης, Λουσέρο, Μίνγκα, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Κουτσόπουλος, Κοντογουλίδης και Πρίττας.

Η αποστολή της Θρακιώτικης ομάδας: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Κοντογουλίδης, Κουτσόπουλος, Κυβελίδης, Λαδάκης, Λουσέρο, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μίνγκας, Μουνάφο, Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης, Στάθης, Σερφά, Βιγιαρέχο, Βαχιρουά, Χρήστου.

Παναθηναϊκός: Με Κουίνσι – Σισοκό…

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά φέτος, τον Κούινσι και αναμένεται να τον ρίξει στην μάχη από το πρώτο λεπτό. Ο Μπουμσόνγκ κρίθηκε ανέτοιμος όπως και οι Βελάσκες-Μπαρμπαρούσης, ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος και ο Πορτογάλος σκέφτεται στο 4-2-3-1 να βάλει τους εξής:

Τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Σεϊταρίδη, Βύντρα, Πίντο, Σπυρόπουλο από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο, ο Βιτόλο μαζί με έναν εκ των Μαρίνου-Ζέκα θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους, οι Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι θα είναι η μεσοεπιθετική τριπλέτα που έχει εντολή να αλλάζει συχνά θέσεις. Στη κορυφή, ο Φορναρόλι φαίνεται να κερδίζει την μάχη από τον Τοτσέ.