Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Χαστούκι στον γιο της Μανωλιά: ΕΝΟΧΟΣ και 30 μήνες φυλακή για την ξεφτίλα με το 50ευρω


Δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, καθώς έκρινε ότι ευσταθούν απόλυτα οι κατηγορίες σε βάρος του

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ποινή φυλάκισης 30 μηνών για απάτη και παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ροδόπης στον 35χρονο εφοριακό Γιώργο Ραψωμανίκη, γιο της πρώην βουλευτίνας Χρύσας Μανωλιά, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, να δέχεται «φακελάκι» των 50 ευρώ! Μετά από μια διαδικασία θριλερ, αποφασίστηκε πάντως η ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, κάτι που σημαίνει ότι θα γλιτώσει της φυλακής τα σίδερα.

Ο 35χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του μία 39χρονη, που όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο, ο εφοριακός της ζήτησε «φακελάκι» 50 ευρώ, για να της χορηγήσει βεβαίωση μη υποβολής φορολογικής δήλωσης, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της. Σε βάρος του εφοριακού κατέθεσαν στο δικαστήριο άλλα τρία άτομα που ισχυρίστηκαν ότι έδωσαν και αυτοί φακελάκι στον ίδιο εφοριακό για παρόμοιες υποθέσεις.

Ο εφοριακός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται λέγοντας ότι ποτέ δε ζήτησε χρήματα ως φακελάκι, ενώ ξέσπασε σε λιγμούς. Ισχυρό το σοκ και για την οικογένειά του, καθώς σε όλη την διαδικασία της δίκης βρίσκονταν στο (κατάμεστο) ακροατήριο η μάνα, ο πατέρας αλλά και η γυναίκα του.