Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Προπονητική ημερίδα Εθνικής Ομάδας Παγκρατίου στην Αλεξανδρούπολη

Διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία στο Κλειστό Γυμναστήριο με συμμετοχή αθλητών από σωματεία της Θράκης

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Προπονητική ημερίδα αθλητών και αθλητριών της εθνικής ομάδας Παγκρατίου Αθλήματος που ανήκουν σε σωματεία της Θράκης, διοργανώθηκε την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης, από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος.


Η ημερίδα που περιελάμβανε και σεμινάριο Ελλανοδικών έγινε στο πλαίσιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, για το 5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διοργανώνεται από την παγκόσμια ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, στις 16, 17 και 18 Νοεμβρίου στη Σπάρτη, με τη συμμετοχή 350 αθλητών από 25 χώρες.

Ειδικότερα, από τη Θράκη στην Εθνική Ομάδα θα συμμετέχουν οι αθλητές:

Από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΟΡΦΕΑΣ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗΣ με προπονητή τον Ιωάννη Μαλτέζο οι: ΧΑΡΟΥΠΙΟΥΝΙΑΝ ΑΡΤΟΥΡ,  ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ και ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ.
Από τον Α.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με προπονητή τον Ιωάννη Ζάχο, οΓΚΡΕΚΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ.
Από τον ΑΟΓ  «ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» με προπονητή τον Κωνσταντίνο Ζαφειριάδη οι:ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Από τον Α.Σ. «ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με προπονήτρια την Δήμητρα Μουσχάκη οι:ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΛΕΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑ, ΓΚΙΩΡΓΚΗΣ ΧΑΡΗΣ.

Στην ημερίδα παρέστησαν και δίδαξαν στους αθλητές της Εθνικής Ομάδας, οι Ελλανοδίκες και προπονητές Βασίλης Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Δούμας, από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, ενώ την προπόνηση παρακολούθησαν και άλλοι αθλητές σωματείων της Θράκης.