Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ξέσπασμα Στρατιάδη κατά Δέλτα Τηλεόρασης, Ξενοδόχων και κυβέρνησης και απειλές για εμφύλιο στην Θράκη

Το μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης -  Έβρου είπε τα πράγματα με το όνομά τους

       ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ




Απάντηση στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, στον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης, καθώς και στην εταιρία «Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ» έδωσε ο Ανέστης Στρατιάδης, μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης – Έβρου κατά του Χρυσού, για την θέση τους υπέρ της συγκεκριμένης επένδυσης.


Σε ότι αφορά την ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και στο ότι οι δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν κανένα από τα μέλη της Διανομαρχιακής, ο κ. Στρατιάδης τόνισε πως οι πρώτες συζητήσεις για την επένδυση Χρυσού έγιναν στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, ενώ παλαιότερα στα νομαρχιακά και δημοτικά συμβούλια έγιναν αντιπαραθέσεις με τους εκπροσώπους της εταιρίας.
 
«Δεν φοβόμαστε την αντιπαράθεση με κανέναν γιατί έχουμε μαζί μας το δίκιο», ανέφερε ο κ. Στρατιάδης ενώ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης δήλωσε πως «πρέπει να είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι, για το μέλλον που προετοιμάζουν σ’ αυτόν τον τόπο οι χρυσοθήρες» και επεσήμανε πως «αντί να γυρνάνε την Ευρώπη και να κάνουνε ταξιδάκια με τα Χρυσωρυχεία, ας πάνε εδώ κοντά στην Χαλκιδική και να δούνε από κοντά τι πραγματικά γίνεται».

Τέλος το μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής αναφερόμενος στους εκπροσώπους της εταιρίας τόνισε πως «αν θέλουν να προετοιμάσουν εμφύλιο στον τόπο μας, αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Εμείς είμαστε εδώ, έχουμε ενώσει όλον τον κόσμο για να μην γίνει αυτή η καταστροφή. Αν κάποιοι, δυο – τρεις, θέλουν να σπρώξουν αυτή την επένδυση μαζί με την κυβέρνηση, θα έχουν όλη την ευθύνη γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί εδώ»!!!