Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Είναι τραγικοί! Θα κάνουν rotation στο κλείσιμο των Αστυνομικών Σχολών της Θράκης

Φέτος μπήκε λουκέτο στης Ξάνθης, του χρόνου θα ανοίξει και θα... κλείσει αυτή του Διδυμοτείχου ή της Κομοτηνής! 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 
ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ



Οριστική ταφόπλακα (επίσημη) στο κλείσιμο της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης, χωρίς δέσμευση για την αποχώρηση των μεταναστών και υπόσχεση για λειτουργία της στο μέλλον έδωσαν οι Υπουργοί Νίκος Δένδιας και Δημήτρης Σταμάτης, σε συνομιλία τους με το Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη.


Αν και έχουν ήδη αθετήσει όλες τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει, παραδέχτηκαν εμμέσως ότι δεν υπάρχει περίπτωση λειτουργίας της Σχολής πλέον και τοποθέτησαν στο μέλλον την επαναλειτουργία της Σχολής, κατά προτεραιότητα, όπως ανέφεραν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, σε τριμερή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη αλλά και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση φιλοξενίας μεταναστών στη Σταυρούπολη (θέμα που έθιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Σύμβουλος Θόδωρος Παναγιωτίδης). Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος ο Δ. Σταμάτης «προειδοποίησε» τον Υπουργό ΠροΠο ότι και ο ίδιος θα αντιδράσει αν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο.

Rotation με τις Αστυνομικές Σχολές !

Σύμφωνα με τον ίδιο διάλογο, η Αστυνοπική Σχολή της Ξάνθης θα επαναλειτουργήσει την επόμενη χρονιά κατά προτεραιότητα, κάνοντας, σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ορολογία rotation στις Σχολές που λειτουργούν στη Θράκη !