Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ρε Νικόλα, γιατί κλέβεις και παρασύρεις και τον... κόσμο;

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ αντέγραψες στο Inpost το θέμα του Αγγελιοφόρου χωρίς να βάλεις πηγή, παρουσιάζοντας το ως δικό σου σαν κοινός κλέφτης
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ παρέσυρες με αυτήν σου την απάτη και άλλα διαδικτυακά μέσα, όπως το... PiazzaDelPopolo...
     ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΜΕ;




Ονομάζεται Νίκος Βαβατσικλής. Εχει την διεύθυνση - αρχισυνταξία του http://www.inpost.gr/. Αρα έχει και την ΕΥΘΥΝΗ για ότι γραφεται εκεί.

Το μεσημέρι της Κυριακής ανέβηκε ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. Ποιο; Η ιστορία δύο ιερόδουλων από την Κομοτηνή … της Φεϊμέκαι της Ναζμιέ. Είναι θέμα που ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ και εμείς πριν λίγες ώρες.

Το πρωταρχικό θέμα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ τη νυχτα της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου. Αλλά εσύ ΝΙΚΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ φρόντισες να βάλεις την πηγή από την οποία το "έκλεψες" και το έβαλες στο inpost.

Ξέρεις ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ απο αυτό σου ατόπημα η... PiazzaDelPopolo, ένα blog που φημίζεται για την αναφορά της πηγής των δημοσιευμάτων του, αλλά μόνο όταν αυτή είναι το... inpost. Ετσι, η Piazza, θέλουμε να πιστεύουμε ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ, αντί να βάλει ορθά ως πηγή του πραγματικού δημοσιεύματος, δηλαδή τον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ, έβαλε το δικό σου site, δηλαδή το INPOST.

Κρίμα δεν είναι να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ τους αναγνώστες με αυτόν τον τρόπο; Ε???

.