Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Δριμεία επίθεση Πεταλωτή στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην βουλευτής Ροδόπης, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης, γενικώς ο πρώην καταφέρθηκε κατά των νυν στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης

            ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;



«Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, εμπλουτισμένος με τα νέα αποκτήματά του, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή του στην αλαζονική μέθη της εξουσίας που προσδοκά, δεν ανέχεται καν την διατύπωση άλλης άποψης πέραν της δικής του θολής και μοναδικής αλήθειας.» αναφέρει σε απάντησή του ο πρώην Βουλευτής Ν. Ροδόπης και υφυπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργος Πεταλωτής, σε δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


«Οι προπαγανδιστές της δραχμής αγανακτούν κατά τον γνωστό πλέον τρόπο μεταξύ ύβρεων και απειλών περί λογοδοσίας, χρησιμοποιώντας μεθόδους που κάποτε ανήκαν σε πολιτικούς αντιπάλους της Αριστεράς. Στην περίπτωση μου απλώς ατυχούν. Πριν από τους τοπικούς ζηλωτές του ΣΥΡΙΖΑ , οι κεντρικοί καθοδηγητές τους εφάρμοσαν ανώτερες της δικής τους λεκτικές ανοησίες και βιαιότητες. Πιο πρακτικές και πιο δυναμικές, αλλά εξίσου ατελέσφορες.» τονίζεται στην ίδια απάντηση. 

Και η απάντηση του κ. Πεταλωτη καταλήγει: «Αντί λοιπόν να αναλώνονται σε αλαζονείες και φασιστικές προειδοποιήσεις του "ως εδώ και μη παρέκει", ας αφήσουν τον εύκολο "αντιμνημονιακό" λαϊκισμό, τον εναγκαλισμό με την πλήρη αδράνεια, τη λυσσαλέα αντίδραση σε κάθε επιχειρούμενη αλλαγή, τον ενστερνισμό κάθε αιτήματος από όπου κι αν προέρχεται κι ας αρθρώσουν επιτέλους έστω και μία πρόταση για την έξοδο από την κρίση. Έστω και μία σοβαρή πρόταση. Και για να μη συγχύζονται κάθε φορά, τους ενημερώνω ότι εγώ θα εξακολουθώ να μιλάω και να δρώ πολιτικά. Γιατί στα αζήτητα της πολιτικής θα πεταχτούν οι ακραίοι λαϊκιστές όλων των πλευρών , ταυτισμένοι πλέον σε λόγο και δράση, οι οποίοι όμως θα ξεφουσκώσουν πολύ πιο γρήγορα απ όσο νομίζουν.