Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

H πρώτη προπόνηση της Ξάνθης με τον νέο της τεχνικό

Εγινε χθες στα Πηγάδια, μετά την ήττα της Skoda από τον Πλατανιά με 32 στην Κρήτη

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ




Η επομένη της πρώτης εκτός έδρας ήττας της Skoda Ξάνθη στα Χανιά από τον Πλατανιά ανήκει στο παρελθόν με αυτή να βρήκε τον νέο της τεχνικό Νίκο Κωστένογλου να κάνει την πρώτη του προπόνηση.


Βοηθός του νέου προπονητή της ακριτικής ομάδας είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος με τους δύο να είχανε συνεργαστεί και την περσινή αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ.

Ο 41χρονος Καβαλιώτης τεχνικός, που είχε ανδρωθεί ποδοσφαιρικά με τον Δημόκριτο στο στήθος (1988-1994), την Δευτέρα το μεσημέρι έπιασε... δουλειά και μετά την ομιλία του στους παίκτες της ομάδας ξεκίνησε να δίνει τις οδηγίες του.

Ασκήσεις αποκατάστασης περιλάμβανε το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής.

Το πρόσωπο του χθεσινού αγώνα της 5ης αγωνιστικής για την Skoda Ξάνθη ήταν ο Σάντος Γκλέισον. Ο έμπειρος βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός που αποχώρησε στο παιχνίδι της Κυριακής στο 83΄ λόγω τραυματισμού και τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς υπέστη κάταγμα στα μετατάρσια του δεξιού του ποδιού.