Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Την πάτησε χοντρά ο Χατζηνίκος: τον είχε διορίσει σύμβουλό του ο μπαμπάκας του όταν ήταν βουλευτής Έβρου

Έπειτα βγαίνει και μας λέει ότι ΔΕΝ πρέπει να διορίζουν οι πολιτικοί τους συγγενείς τους, ενώ είχε κάνει το ίδιο πράγμα ο πατέρας του με τον ίδιο!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ 
ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 
ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ;

Τη διετή εργασιακή σχέση κατά την περίοδο 1983-1984, που συνέδεε τον δημοσιογράφο, εκδότη σήμερα, Νίκο Χατζηνικολάου με τη Βουλή, έφερε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος, παρουσιάζοντας στους δημοσιογράφους έγγραφο του πρώην υπουργού και βουλευτή Εβρου της ΝΔ Παναγιώτη Χατζηνικολάου, που απευθύνεται στο γραφείο προσωπικού της Βουλής, από το οποίο προκύπτει ότι ο γιος του, Νίκος Χατζηνικολάου, εργαζόταν ως μετακλητός υπάλληλος αορίστου χρόνου.

Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι δίνει στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο, ως απάντηση στη κριτική που έχει διατυπώσει ο κ. Χατζηνικολάου για τους διορισμούς συγγενικών προσώπων βουλευτών στη Βουλή, αλλά και για να δείξει την ακρίβεια της υπαλληλικής του σχέσης στο παρελθόν, καθώς, όπως είπε, ο κ. Χατζηνικολάου ισχυρίστηκε ότι διήρκεσε μόνο έξι μήνες.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Νίκος Χατζηνικολάου προσλήφθηκε την 1/1/1983 για υποβοήθηση στο κοινοβουλευτικό έργο του πατέρα του, Παναγιώτη Χατζηνικολάου, βουλευτή Έβρου της ΝΔ, και έπαψε να παρέχει τις υπηρεσίες του στο γραφείο του στις 31/12//84, έπειτα από παραίτησή του. «Το ρεπορτάζ συνεχίζεται», είπε ο κ. Ντινόπουλος.

Ο συμπατριώτης μας ο Χατζηνίκος τι απαντά; Γιατί σωστά τα λέει μεν, αλλά δεν νομιμοποιείσαι να κάνεις τέτοια κριτική αν και εσύ έκανες τα ίδια...