Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστρέφουν στην Κομοτηνή Δερμιτζάκης και Σακελλαρίου

Με όλα του τα αστέρια ο ΠΑΟΚ για τον φιλικό αγώνα με τον Πανθρακικό

Τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα



Στην Κομοτηνή επιστρέφουν - έστω και για μια ημέρα- δυο γνώριμα πρόσωπα στους φίλους του Πανθρακικού, ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο λόγος φυσικά για το φιλικό που διεξάγεται σήμερα στις 18.30 στην Κομοτηνή , στο οποίο ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον Κώστα Βασιλακάκη ενόψει ΠΑΣ Γιάννενα.


Ο ΠΑΟΚ μετέβη στην Κομοτηνή σχεδόν με όλα τα αστέρια του, εκτός των διεθνών του φυσικά που έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους ενώ την πρώτη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα θα πραγματοποιήσει ο Λευτέρης Σακελλαρίου, στο γήπεδο στο οποίο μέχρι πριν λίγες μέρες προπονούνταν.

Από την άλλη ο Πανθρακικός, θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο και να μπορέσει να διακρίνει ο Κώστας Βασιλακάκης το επίπεδο ετοιμότητας, στο οποίο βρίσκεται η ομάδα. Η αυριανή ενδεκάδα ίσως είναι και αυτή που θα ξεκινήσει μέσα στους Ζωσιμάδες στην πρεμιέρα της Football League, αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν αλλαγές μέσα στην επόμενη εβδομάδα

Έχουν διατεθεί για αυτην την αναμέτρηση 3.300 εισιτήρια, η τιμή των οποίων είναι 15 ευρώ. Η κινητοποίηση από τους φίλους των δυο ομάδων είναι μεγάλο ενώ το γήπεδο αναμένεται να έχει άρωμα... super league!


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/