Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώην βουλευτής βάζει για... δήμαρχος;


Δέχεται ασφυκτικές πιέσεις για να ηγηθεί ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στην Θράκη

           ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...




Μια απροσδόκητη επίσκεψη είχε στο γραφείο του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιλχάν Αχμέτ, από στελέχη της μειονότητας του νέου δήμου Αρριανών.


-Μεταξύ αυτών, ο δήμαρχος Φιλύρας Κιασήφ Χασάν, οι κοινοτάρχες Κέχρου και Οργάνης Καδήρ Χότζα και Μεχμέτ Εμίνογλου, αντιδήμαρχοι καθώς και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Αρριανών.

-Η πρόταση τους ήταν συγκεκριμένη και συγχρόνως τιμητική για τον πρώην βουλευτή, αφού του ζήτησαν να ηγηθεί ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου στο δήμο Αρριανών με νέα πρόσωπα, υποσχόμενοι ότι θα τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις.

-Μάλιστα ο κοινοτάρχης Κέχρου που φήμες τον φέρουν να βρίσκεται στο πλευρό του δημάρχου Αρριανών Χαλήτ Μεμέτ, φαίνεται ότι διέκοψε την συνεργασία του και θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Ιλχάν Αχμέτ, αν τελικά αποδεχτεί την πρόταση τους.

-Ο Ιλχάν Αχμέτ, σύμφωνα με πληροφορίες, ξαφνιάστηκε γιατί μάλλον μέσα στα σχέδια του δεν υπήρχε η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικά σε έναν καποδιστριακό δήμο που μέχρι πρότινος δεν φαινόταν στον ορίζοντα καμία προοπτική νίκης σε άλλες κινήσεις, απέναντι στην υποψηφιότητα του δημάρχου Αρριανών.

-Δεσμεύτηκε όμως στους επισκέπτες του ότι θα εξετάσει πολύ σοβαρά την πρόταση τους και εντός των ημερών με τους συνεργάτες του θα δώσει τις απαντήσεις του και μάλιστα δημόσια.

-Βέβαια στην συνάντηση ξεκαθαρίστηκε το γεγονός ότι η κίνηση αυτή δεν θα έχει κομματικό χαρακτήρα, αφού ως γνωστόν ο Ιλχάν Αχμέτ έχει αποχωρήσει από το κόμμα της ΝΔ, μετά την διαφωνία του με την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά.

-Με δεδομένο λοιπόν μια ισχυρή υποψηφιότητα του Ιλχάν Αχμέτ με πολύπλευρη στήριξη και με τις κινήσεις που υπάρχουν από νέους στο δήμο που βολιδοσκοπούν αν θα κατέβουν αυτόνομα ή θα στηρίξουν κάποιον, τα δεδομένα και οι εξελίξεις στο δήμο Αρριανών ανατρέπουν τα προγνωστικά του χθες, δημιουργώντας ένα νέο πολιτικό τοπίο με απρόβλεπτες εξελίξεις.

-Αν τελικά πει το ναι ο τέως βουλευτής.


Πηγή:  http://www.mpakirtzakis.com/