Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ανατροπή! Γιαννακίδης για την ΑΜ-Θ;

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος ο Τιμοσίδης

Το παρασκήνιο των τελευταίων εξελίξεων...




Άλλες δύο αρνήσεις εισέπραξε σήμερα ο πρωθυπουργός από υποψήφιους που σκόπευε να κατεβάσει σε μεγάλες περιφέρειες της χώρας. Πρώτο και κατηγορηματικό όχι είπε ο κ. Αθανασιάδης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ο Αθανασιάδης ήταν η δεύτερη επιλογή του Παπανδρέου μετά τον Πάρη Κουκουλόπουλο, ο οποίος έχει ήδη πει το μεγάλο “όχι” από προχθές στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. Κατόπιν αυτών, μέχρι πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου αναζητούσε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η δεύτερη άρνηση προς τον κ. Παπανδρέου δεν εκφράστηκε με ένα κατηγορηματικό “όχι” αλλά με ένα ευγενικό “πρόεδρε, δε θα ‘θελα!”. Αυτό το είπε ο Μιχάλης Τιμοσίδης, μέχρι χθες σχεδόν σίγουρος για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zoomnews.gr ο Παπανδρέου αποφάσισε τελικά να κάνει το “χατίρι” στον κ. Τιμοσίδη μια και υπήρχε άλλος υποψήφιος στην Περιφέρεια ο Άρης Γιαννακίδης, Νομάρχης Ροδόπης, ο οποίος προθύμως ήθελε να διεκδικήσει την Περιφέρεια με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Αυτός θα είναι ο υποψήφιος που θα χρίσει αύριο ο Γιώργος Παπανδρέου.


Πηγή:   http://www.zoomnews.gr/