Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Με Εβρίτικο άρωμα για την πρόκριση στην Τουρκία

Mετά την Εθνική Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου, μπαίνει στη μάχη και η Εθνική Βόλεϊ
Κρίσιμος αγώνας μπαράζ την Κυριακή, πολλοί οι εβρίτες σε ρόστερ και πάγκο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...



Στην Τουρκία βρίσκεται ήδη η Εθνική ομάδα βόλεϊ των αντρών για το πρώτο ματς του 3ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Τουρκία. Η πρόκριση στα τελικά αποτελεί τον μεγάλο στόχο για την Εθνική μας και για να γίνει αυτό οι παίκτες του Γκόρντον Μέιφορθ να περάσουν στους αγώνες μπαράζ το τούρκικο εμπόδιο. Σαν πρώτο βήμα πρέπει στην Άγκυρα να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης.


Στην προσπάθεια της αυτή θα έχει αρκετό Εβρίτικο άρωμα αφού στην 12άδα των παικτών περιλαμβάνονται ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Τζούριτς, ο πρώην αθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ανδρέας Ανδρεάδης, αρχηγός αποστολής θα είναι ο πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου (αρχηγός αποστολής), τιμ μάνατζερ ο Μάριος Γκιούρδας, ενώ βοηθός προπονητή είναι ο επίσης Ορεστιαδίτης Αντώνης Τσακιρόπουλος.

Η 12άδα της Εθνικής: Δημήτρης Τζούριτς, Απόστολος Αρμενάκης, Γιώργος Πετρέας, Θάνος Τερζής, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Προύσαλης, Θεόκλητος Καριπίδης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Γεράσιμος Κανέλλος, Ηλίας Λάππας, Ανδρέας Φράγκος και Αχιλλέας Παπαδημητρίου.

Ο αγώνας της Ελλάδας με την Τουρκία θα διεξαχθεί στο «Baskent Sports Hall» την Κυριακή 4/9 στις 15:00, παρουσία του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ., Αχιλλέα Μαυρομάτη και του αναπληρωτή προέδρου των Εθνικών ομάδων, Γιώργου Μανωλόπουλου και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/