Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Επιθέση Πεταλωτή στον Καραμανλή για το Βατοπέδι

Κάνει λόγο για "άρνηση της πραγματικότητας" και "υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών", αναφορικά με όσα γράφει στην επιστολή του στην Προανακριτική ο πρώην Πρωθυπουργός



Επίθεση στον Κώστα Καραμανλή και στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε βραδιάτικα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σε δήλωσή του σχετικά με την επιστολή του τέως πρωθυπουργού προς την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το Βατοπέδι.



Ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για “άρνηση της πραγματικότητας” και “υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών”. “Είναι δικαίωμα του κ. Καραμανλή να μη θέλει να απαντήσει επί της ουσίας στη κλήτευση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, και έργο της Επιτροπής η αξιολόγηση της επιστολής του”, ανέφερε ο κ. Πεταλωτής.


Παράλληλα υπογράμμισε ότι “το να υιοθετεί, όμως, ο πρώην πρωθυπουργός, ακόμα και σήμερα, ισχυρισμούς για ανυπαρξία ευθυνών υπουργών της κυβέρνησής του, αλλά και να προτάσσει τις παντελώς ανυπόστατες θέσεις της ΝΔ, περί μη ύπαρξης ζημίας του Δημοσίου, αποτελεί άρνηση της πραγματικότητας και υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών”.