Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Για σήμερα τελικά ο αντιπεριφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο;

                                                                         Του κόσμου το περίγελο κατάντησε να γίνει και όλα αυτά για χάρη της και όλα αυτά για κείνη...

                              ΣΧΟΛΙΟ


Σαράντα μόλις ημέρες πριν τις εκλογές και ακόμη στο ΠΑΣΟΚ δεν βρήκαν υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για τον Έβρο. Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούσαμε για πολλούς και διάφορους. Τελευταία, κάθε μέρα ακούγεται και άλλο όνομα, είτε νέο ή επανέρχεται κάποιο από τα παλιά. Στελέχη και παράγοντες μπαινοβγαίνουν στο γραφείο του Καχριμάκη, αποφασίζουν, ξεαποφασίζουν και πάει λέγοντας.

Και η ανακοίνωση του ονόματος του περιβόητου υποψήφιου αναβάλλεται κάθε τόσο και πάει από Τετάρτη σε Παρασκευή, από Παρασκευή σε Δευτέρα, από Δευτέρα πάμε πάλι Τετάρτη και βλέπουμε...

Καλά, ο Άρης Γιαννακίδης δεν έχει άποψη επί του θέματος; Κανείς δεν τον ρωτάει;

Αυτός δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα της τελικής επιλογής των συνεργατών του;

Γιατί μάθαμε ότι και αυτός περιμένει τηλεφώνημα από την Αθήνα για να του πουν ποιος θα είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Έβρου!!! ...»

Το κλίμα έντασης και πόλωσης που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στα τοπικά στελέχη είναι άνευ προηγουμένου, καθώς έχουν επιδοθεί σε ένα σκληρό αγώνα ελέγχου των εξελίξεων και τα συντροφικά μαχαιρώματα συνεχίζονται.

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά και η καθυστέρηση κατάρτισης του ψηφοδελτίου στο νομό Έβρου, θα έχουν αρνητικές συνέπειες στον συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη και προβλέπουν άσχημο εκλογικό αποτέλεσμα στον Έβρο.
 
 
Πηγή:  http://alexpolisonline.blogspot.com/