Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΙΣΧΟΣ! Απεργοί τραυμάτισαν οδηγό φορτηγού επειδή... δούλευε

Το περιστατικό συνέβη στην Εγνατία Οδό

Συνελήφθη ο ένας δράστης, αναζητούνται άλλοι τρεις

                       ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ


Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας οδηγήθηκε την Τρίτη 41χρονος Έλληνας, ιδιοκτήτης φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος κατηγορείται ότι, μαζί με άλλους τέσσερις συναδέλφους του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, τραυμάτισαν ελαφρά 55χρονο αλλοδαπό οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου, στο οποίο προκάλεσαν υλικές ζημιές, αφού το ακινητοποίησαν με τρία ιδιωτικής χρήσης επιβατικά αυτοκίνητα πάνω στην Εγνατία οδό.

Ο 41χρονος ιδιοκτήτης, που βαρύνεται με τις κατηγορίες της παρακώλυσης συγκοινωνιών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απλής σωματικής βλάβης και παράνομης βίας αναγνωρίστηκε από τον οδηγό, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, στο σημείο που είναι συγκεντρωμένα τα φορτηγά αυτοκίνητα, στον κόμβο του εμπορικού λιμένα Φίλιππος Β’ στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης.

Ο δράστης, μαζί με τέσσερις συναδέλφους του, τα ακριβή στοιχεία των οποίων ακόμα αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές, όταν αντιλήφθηκαν ότι ένα φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 55χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, κινείτο με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, επιβιβάστηκαν σε τρία ΙΧ αυτοκίνητα και στο 165ο χλμ. της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας - Ξάνθης, στο ύψος του Σταυρού Αμυγδαλεώνα, το ακινητοποίησαν.

Δύο εξ αυτών τον απομάκρυναν με τη βία από τη θέση του οδηγού, ρίχνοντάς τον στο οδόστρωμα, ενώ οι υπόλοιποι δράστες τον χτύπησαν στο σώμα, προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια, με σιδηρολοστό έσπασαν το παρμπρίζ, τα φανάρια και τον κινητήρα του φορτηγού αυτοκινήτου.


Πηγή: http://www.protothema.gr/