Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μάχη εκπροσώπων για τα «γενέθλια» της κυβέρνησης

Τι είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος και πως του απάντησε ο Κομοτηναίος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής...




Για πολιτική εξαπάτηση κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις εθνικές εκλογές. «Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση αλλά και πλήρη επίγνωση της κατάστασης που μας έφερε η Ν.Δ.» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Ο Π. Παναγιωτόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έβαλε τη χώρα στη μέγγενη της τριμερούς επιτήρησης. μιλώντας για τους τελευταίους δώδεκα μήνες, ισχυρίστηκε πως "οι πολίτες αναλογίζονται ότι ποτέ άλλοτε δεν είχαν ειπωθεί τόσα μαζεμένα ψέματα, ποτέ άλλοτε δεν είχαν δοθεί τόσο μεγάλες υποσχέσεις, που - στη συνέχεια - δεν τηρήθηκε καμία από αυτές".

"Μέσα σε ένα μόνο χρόνο η κυβέρνηση πραγματοποίησε, όσα κανείς δεν έπραξε τα τελευταία 30 χρόνια: Προωθήσαμε ριζικές αλλαγές στο κράτος και την οικονομία, με τη διοικητική επανάσταση του «Καλλικράτη», τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο, το νέο δικαιότερο φορολογικό σύστημα, το νέο βιώσιμο ασφαλιστικό που εξασφαλίζει τη σύνταξη των παιδιών μας", απάντησε εκ μέρους της κυβέρνησης ο Γ. Πεταλωτής. "Αυτό που αναλογίζονται σήμερα οι πολίτες, είναι τα δεινά που προκάλεσε στον τόπο η καταστροφική διακυβέρνηση της ΝΔ.", υποστήριξε.

 
Πηγή:  http://www.enet.gr/