Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αποκαλύψεις - σοκ για τη δολοφονία Γκιόλια

Είχαν ανακρίνει οι δολοφόνοι της "Σέχτας" τον ένα φρουρό του, με τον οποίο ο άτυχος δημοσιογράφος είχε γνωριστεί στην Θράκη

                  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...



Συμπληρώθηκαν δύο μήνες από την δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια από την «Σέχτα Επαναστατών», ωστόσο ακόμα οι έρευνες της Αστυνομίας για την αναζήτηση των δραστών βρίσκονται στο σκοτάδι. Προκύπτουν όμως ενδιαφέρουσες πληροφορίες από την πορεία της ανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκε να καταθέσει και ο αστυνομικός που φρουρούσε τον δημοσιογράφο.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες της στήλης, με τον συγκεκριμένο αστυνομικό ο Γκιόλιας είχε γνωριστεί στην Θράκη και συγκεκριμένα στο Πόρτο Λάγος, κατά την διάρκεια μιας από τις επισκέψεις του στον πνευματικό του πατέρα Νήφωνα, που είναι ο πνευματικός και του αστυνομικού Κάπως έτσι δημιουργήθηκε μια ισχυρή φιλία και έτσι ο αστυνομικός είχε αναλάβει την προστασία του Γκιόλια στις ελεύθερες ώρες του και χωρίς να λαμβάνει κάποια αμοιβή για αυτό, όπως τουλάχιστον έχει δηλώσει.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ο αστυνομικός που φύλαγε τον Γκιόλια παραδέχθηκε ότι υπεβλήθη σε... έλεγχο(!) από τους τρομοκράτες της «Σέχτας». Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν πριν από καιρό και ουδέποτε διαψεύστηκαν, «ο 40χρονος, καταθέτοντας ενώπιον των αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, δήλωσε ότι στο διάστημα που προηγήθηκε της δολοφονίας του 37χρονου δημοσιογράφου, δύο άτομα με πολιτικά τον σταμάτησαν κοντά στο σπίτι του Γκιόλια στην Ηλιούπολη και δηλώνοντας αστυνομικοί του ζήτησαν τα στοιχεία του».

Ο αστυνομικός, όπως φέρεται να ομολογεί στην κατάθεσή του, δεν υποψιάστηκε την πραγματική ταυτότητά τους, ούτε έφερε αντίρρηση σε όσα του ζήτησαν! Η αποκάλυψη, πέραν βεβαίως της αυθόρμητης απορίας που γεννά για την υπηρεσιακή του επάρκεια, αποτελεί και ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των αστυνομικών, στην έρευνά τους για την αποκάλυψη της ταυτότητας των μελών της «Σέχτας»...


Πηγή:  http://www.flitzani.gr/