Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πρεμιέρα αυτήν την ώρα ο Ρένος Χαραλαμπίδης

Ο Εβρίτης ηθοποιός παρουσιάζει στον Alpha το τηλεπαιχνίδι "Λες και το 'ξερες"
Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και τετάρτη στις 11.00 το βράδυ, με ισχυρό ανταγωνισμό...
                    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ





Με ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης στο τηλεοπτικό τοπίο. Το «Λες και το ʽξερες» προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες και ο αγγλικός του τίτλος είναι «Clueless Genius».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη Γερμανία όπου προβάλλεται από το 2003, αναδεικνύεται, επί σειρά ετών, το καλύτερο κωμικό σόου της γερμανικής τηλεόρασης. Στο παιχνίδι αυτό οι τηλεθεατές βάζουν ερωτήματα και εάν οι συντελεστές δεν καταφέρνουν να απαντούν σωστά, τότε ο τηλεθεατής που έθεσε κάθε ερώτηση κερδίζει χρηματικό έπαθλο.


Οι ερωτήσεις μπορεί να είναι όσο περίεργες γίνεται, όπως…


Γιατί οι άντρες κοιμούνται μετά το σεξ; Τι σχέση είχε ο Αλ Καπόνε με τις ντουλάπες; Πώς βγήκε η έκφραση «του έφυγε το καφάσι»;


Απαντήσεις στις ερωτήσεις των τηλεθεατών θα δίνουν η Κατερίνα Ζαρίφη, πηγαίο κωμικό ταλέντο, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σατιρική εκπομπή «Σφηνάκια» αλλά και φωνή του «Κάτι ψήνεται», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ηθοποιός και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, ηθοποιός της stand up comedy.

Μαζί τους σε κάθε επεισόδιο και ένας guest έκπληξη. Στην σημερινή πρεμιέρα είναι ο Χάρης Ρώμας.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει το ρόλο του παρουσιαστή, αναλαμβάνοντας με το καυστικό του χιούμορ να σχολιάζει, αλλά και να κρατά τις ισορροπίες.