Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Πίεση από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Ουζουνίδης ενόψει Ξάνθης

Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη ο Εβρίτης προπονητής του Ηρακλή για το μεθαυριανό παιχνίδι του πρωταθλήματος;

      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Να αγχωθεί η Ξάνθη, μέσω της πίεσης απ' το πρώτο λεπτό που θα ασκήσει η ομάδα του, θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως τόνισε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου για τον μεθαυριανό αγώνα στα «Πηγάδια».

"Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά το παιγνίδι για να δώσουμε πίεση και άγχος στον αντίπαλό μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του "Γηραιού". Υποστήριξε, επίσης, πως:

"Πρέπει να ανταποκριθούμε στην πίεση και το πάθος που θα δείξει ο αντίπαλός μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η Ξάνθη βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και ετοιμάζεται για ένα σημαντικό ματς.

Το θέλουμε όμως κι εμείς, με τις απουσίες να είναι ακόμη μεγαλύτερες από την προηγούμενη εβδομάδα, και προετοιμαζόμαστε για να το κερδίσουμε. Με αυτή τη φιλοσοφία θα μπούμε στο γήπεδο.

Ιδιαίτερα σε αυτό το παιγνίδι, θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά, αλλά χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω στο μεσοεπιθετικό μας κομμάτι.

Έχουμε απουσίες, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα".


Πηγή:  http://www.enet.gr/