Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σάντος και Βρύζας μεθαύριο στα Πηγάδια για το Ξάνθη - Ηρακλής

Ψάχνει για λύσεις στην επίθεση ο Γιώργος Παράρχος

Πιθανό να παρατάξει την ομάδα με δύο κυνηγούς. Προπονήθηκε ο Φλίσκας

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ...


Η Ξάνθη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον η νίκη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Πηγάδια αποτελεί μονόδρομο.

Ο Γιώργος Παράσχος αναζητά λύσεις στην επίθεση καθώς η ομάδα με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό της διαθέτει την χειρότερη γραμμή κρούσης στην Σούπερ Λίγκα έως τώρα. Παράλληλα όμως θα αντιμετωπίσει και την καλύτερη άμυνα την οποία διαθέτει ο "Γηραιός" με τέσσερα τέρματα παθητικό.

Με όλα αυτά ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται να ξεκινήσει το παιχνίδι με δύο επιθετικούς, με τον Έλινγκτον να έχει ως παρτενέρ τον Πόι ή τον Μπούγκα.

Κατά τα άλλα είναι πιθανό να υπάρξουν και άλλες αλλαγές στις άλλες γραμμές. Ο Τζορτζ Μπόατενγκ προπονείται κανονικά αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολο αν θα είναι στο βασικό σχήμα.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης,το τεχνικό επιτελείο είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και μόνο ο Κριστιάν Μπεκαμέγκα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς ο Κώστας Φλίσκας προπονήθηκε.

Με ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας ανέβασαν τους ρυθμούς και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι του Σαββάτου.


Ο Φερνάντο Σάντος με τον Ζήση Βρύζα στα Πηγάδια

Το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο των Πηγαδίων θα βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος, μαζί με τον βοηθό του Ζήση Βρύζα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην οποία ανέφερε:"Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει πως για την είσοδο στο γήπεδο εκτός από την κάρτα εισόδου (διαρκείας), είναι απαραίτητο οι φίλαθλοι κατά την προσέλευσή τους να φέρουν και την Αστυνομική Ταυτότητα για λόγους ταυτοπροσωπίας".



Πηγή:  http://www.sport24.gr/