Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία με πανό για τον Πανθρακικό: "Επιτέλους παίξτε μπάλα"

Αγανάκτηση στους κομοτηναίους φιλάθλους από την εμφάνιση με τον Λεβαδειακό

Πέταξαν και αντικείμενα στο προπονητήριο της ομάδας στο Κικίδιο
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Όλοι πίστευαν πως η επιστροφή του Εμίλιου Φερέρα μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο του Πανθρακικού θα σηματοδοτούσε και την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας κόντρα στον Λεβαδειακό. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αντίθετα την Δευτέρα στην Λειβαδιά είδαμε την χειρότερη εμφάνιση του Πανθρακικού στο πρωτάθλημα της football league, μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία και αν δεν ήταν οι δύο μοναδικοί που ματώνουν την φανέλα φέτος ο πορτιέρο φύλακας άγγελος φέτος ο Δημήτρης Κουτσόπουλος και ο Γιώργος Ζησόπουλος σίγουρα θα μετρούσαμε γκολ στα δάχτυλα των χεριών.

Βέβαια δεν περιμέναμε θαύματα από την μια μέρα στην άλλη, λογικό είναι ο κόουτς Εμίλιο δεν είναι μάγος, δεν έχει το μαγικό ραβδάκι που μετατρέπει τις ομάδες σε Μπαρτσελόνα, αλλά με την αλλαγή προπονητή περιμέναμε αλλαγή ψυχολογίας προς το καλύτερο όπως γίνεται συνήθως. Καλύτερη εμφάνιση, όχι όμως αυτό το χάλι...


Αυτή η εμφάνιση της Δευτέρας ανάγκασε και τους φίλους τους Πανθρακικού να αντιδράσουν και να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους ποδοσφαιριστές. Μετά το τέλος του αγώνα αγανακτισμένοι φίλοι του Πανθρακικού από την απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, κατευθύνθηκαν στο καινούργιο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κικίδιο και ανήρτησαν στην είσοδο του ένα μεγάλο πανό που έγραφε ‘’ παίξτε μπάλα αλλιώς θα παίξουμε εμείς’’.


Επίσης πέταξαν εντός του χώρου και αντικείμενα που έστελναν το δικό τους μήνυμα. Μια κίνηση που δείχνει πως η υπομονή που έδειξαν οι φίλαθλοι μέχρι τώρα έχει εξαντληθεί και περιμένουν άμεσοι ανάκαμψη της ομάδας.

Ας ελπίσουμε πως ο Εμίλιο Φερέρα στην διακοπή που θα μεσολαβήσει στο πρωτάθλημα της football league λόγο των εκλογών θα προσπαθήσει να συμμαζέψει κάπως τα πράγματα και στο επόμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο το Σάββατο 13 Νοεμβρίου θα δούμε έναν αναγεννημένο Πανθρακικό να επιστρέφει στις νίκες και πάνω από όλα να αποκατασταθεί η ηρεμία στην ομάδα

 
Πηγή:   http://www.xronos.gr/