Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Nυν δημαρχος και εκ νέου υποψήφιος ξέχασε ότι είναι και... νονός

Πέρασαν τρία χρόνια από την βάφτιση και ακόμα να τον δει ή έστω να τον ακούσει στο τηλέφωνο το βαφτιστήρι
Αυτά παθαίνει όποιος κάνει κομματικές κουμπαριές
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Είναι νυν δήμαρχος σε Δήμο της Ροδόπης και εκ νέου υποψήφιος, με συνδυασμό που στηρίζεται από ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα. Εχει προφίλ συμπαθούς και λαοφιλούς ανθρώπου ενώ ακόμη και οι αντίπαλοί του τον χαρακτηρίζουν πράο και πολιτισμένο. Ιδιαίτερα τώρα στην προεκλογική περίοδο, όλοι τον βλέπουν παντού, στους δρόμους, στις πλατείες, στις εφημερίδες και στα κανάλια να αναφέρεται στο έργο της δημοτικής του αρχής.

Ο μόνος άνθρωπος που έχει να τον δει σχεδόν 2 χρόνια, είναι το 3χρονο βαπτιστίρι του! Αφού από τότε που το βάπτισε δεν το έχει ξαναδεί από κοντά αλλά ούτε καν έχει κάνει ένα τηλεφώνημα να ρωτήσει τι κάνει! Οι κομματικές “κουμπαριές” τότε ήταν της μόδας ως ένας εναλλακτικός τρόπος life style και τότε πολλοί τον ακολούθησαν.

Ισως τελικά οι ψηφοφόροι του αλλά και οι πολίτες σε αυτό τον τομέα να είναι πιο τυχεροί αφού τον θαυμάζουν σε πληρωμένες καταχωρήσεις στα ΜΜΕ αλλά και “επικοινωνεί” μαζί τους κάθε τουλάχιστο 4 χρόνια! Ενώ το πιτσιρίκι αν η σημερινή κατάσταση εξακολουθήσει, θα κάνει να τον δει μια ολόκληρη ζωή…


Πηγή:  http://www.rodopinews.gr/