Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Γκάφα θρακιώτικης εφημερίδας: έστειλαν "καυτό" e-mail στον... αντίπαλο υποψήφιο δήμαρχο!


Ζητούσε συγνώμη για τον... φωτογράφο της αλλά από τον λάθος υποψήφιο, που έβγαλε την αλληλογραφία στην φόρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Το να είναι «ταγμένη» μια εφημερίδα υπέρ κάποιου υποψηφίου, είναι κατανοητό και λογικό…

Ιδίως αν αυτός ο υποψήφιος είναι και από τον κομματικό χώρο στον οποίο πρόσκειται…!

Αυτό που προκαλεί τη θυμηδία είναι δημοσιογραφικές συμπεριφορές σαν κι αυτές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όπως το τραγελαφικό συμβάν που συνέβη με την εφημερίδα «Εμπρός» του κυρίου Διαφωνίδη κι όπου κάποια κυρία Ελένη, (προφανώς η εκδότρια…), «αυτό-αποκαλύπτεται» να ζητάει… ΣΥΓΝΩΜΕΣ από τον υποψήφιο Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου για τη… λογοκρισία, παρακαλώντας τον… φωτογράφο του, καλύτερες… φωτογραφίες!

«Γιώργο ωραίες οι φωτογραφίες σου αλλά σε πολλές ήταν πλάτη ο Στέλιος… και με συγχωρείτε για τις μικροπαρεμβάσεις μου στα δελτία τύπου», ανέφερε σε email που υποτίθεται έστειλε το «Εμπρός» στον κύριο Χατζηευαγγέλου, αλλά ατύχησε!

Διότι κατά λάθος το έστειλε στο… email του Υποψηφίου Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που έγινε πυρ και μανία, αφού «η υπογράφουσα με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Ελένη», καλεί το αντίπαλο προσκλητήριο ειρωνευόμενη, «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!!!!

Η απάντηση όπως αναμένονταν, ήρθε από τον Συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» του Δήμου Τοπείρου που σε δελτίο τύπου-απάντησε ως εξής:


«Γελά καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…

Ο πανικός οδηγεί τους συνεργάτες του Απερχόμενου Δημάρχου Τοπείρου σε ξεκαρδιστικά λάθη !!!

Στον πανικό τους, οι συνεργάτες του απερχόμενου Δημάρχου Τοπείρου και της Παρεούλας του, αντί να αποστείλουν σε δικό τους άνθρωπο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το στείλανε στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου. Είναι πραγματικά σαρκαστικό το περιεχόμενο του μηνύματος και εμείς σας το παραθέτουμε αυτούσιο, προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Υ.Γ.: Προσοχή, παρακαλείται ο Γιωργος να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες και ο Στέλιος να μην γυρίζει συνέχεια την πλάτη στον φακό.



ΤΟ EMAIL ΤΟΥ «ΕΜΠΡΟΣ»

«Θέμα: Fw: RE: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ


Προς: efstratioy_p@yahoo.gr


Ημερομηνία: Τρίτη, 2 Νοέμβριος 2010, 16:35


--- Στις Τρίτ., 02/11/10, ο/η Empros έγραψε:






Από: Empros


Θέμα: RE: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ


Προς: "'Θωμας Μιχογλου'"


Ημερομηνία: Τρίτη, 2 Νοέμβριος 2010, 12:43


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ


ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ!!!!






Γιώργο ωραίες οι φωτογραφίες σου αλλά σε πολλές ήταν πλάτη ο Στέλιος… και με συγχωρείτε για τις μικροπαρεμβάσεις μου στα δελτία τύπου αλλά προκειμένου να τα κόψει ο Διαφωνίδης τα κουτσουρεύω όσο μπορώ λιγότερο εγώ.


Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς


ΕΛΕΝΗ


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/