Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ξάνθη και Φέρες


Ο ένας είχε τεσσεράμισι κιλά κάνναβη, ο άλλος τριάντα... γραμμάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Την 03.11.2010 και ώρα 17.45’ στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνελήφθη ένας 28χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπη σωματική του έρευνα κατείχε ένα ταξιδιωτικό σάκο περιέχοντα εννέα (09) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και τριακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (4390).

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.



Συνελήφθη την 03-11-2010 και ώρα 03.35΄, στις Φέρες, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φερών, ένας (1) 46χρονος, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενη αστυνομική έρευνα που διενήργησαν άνδρες της παραπάνω Υπηρεσίας, στην οικία του δράστη, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε θυλάκια από δύο διαφορετικά μπουφάν του δράστη, δύο (2) αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες, περιέχουσες αντίστοιχα -30,5- γραμ. και -1,3- γραμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Η ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ.Φερών.