Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Με Φάιγκα στη Λαμία σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Αντιμετωπίζει το βράδυ την ομάδα της Φθιώτιδας σε εξαναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ


Στη Λαμία βρίσκεται ο Εθνικός καθώς την Τρίτη 12/01 δίνει τον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής με την τοπική ομάδα, ο οποίος και είχε αναβληθεί στις 29 Δεκεμβρίου λόγω υποχρεώσεων τεσσάρων αθλητών του με την Εθνικής Παίδων στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Στην αποστολή των Εβριτών συμμετέχει ο νέος διαγώνιος που ήρθε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ιβάν Ράιτς, ο Ισραηλινός Σιν Φάιγκα, ο οποίος σήμερα αναμένει τη έκδοση του δελτίου, αφού προηγουμένως έγινα όσα έπρεπε τόσο από τους ανθρώπους της ομάδας της Αλεξανδρούπολης όσο και από την πλευρά του. Αντίθετα, θα απουσιάσει ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις της εθνικής.

Σύμφωνα με τον προπονητή του Εθνικού Γιάννη Ανδρεάδη, ο νέος ξένος «είναι έτοιμος αφού έπαιξε για τελευταία φορά στην Κορέα στις 2 Ιανουαρίου. Έχει δείξει καλά στοιχεία και είναι ένας παίκτης εφάμιλλος του Ράιτς, ο οποίος στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του». Ο Ελληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του «θα παίξει ελεύθερα κι ότι κερδίσουμε καλό θα είναι, απέναντι σε μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως είναι η Λαμία», δείχνοντας όμως σίγουριά για τις καλύτερες ημέρες που θα ακολουθήσουν. «Είχαμε ατυχίες με τραυματισμούς, μας έλειψαν αρκετές μέρες τα παιδιά με την Εθνική Παίδων, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια νέα αρχή και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα σωθεί».

«Εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όχι μόνο γιατί ο Εθνικός έχει δείξει πως είναι μια πολύ καλή ομάδα,αλλά και γιατί πάντα μετά από τις διακοπές των εορτών υπάρχουν κίνδυνοι, αφού χάνεται ο ρυθμός και απαιτείται μεγάλη προσοχή», τόνισε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος έχει τον πονοκέφαλο του Μπράνκο Ρόλιτς (ξεκίνησε προπονήσεις, δεν κάνει όμως ακόμη άλματα κι αν τελικά είναι στην αποστολή ίσως χρησιμοποιηθεί μόνο στην πίσω ζώνη), ενώ αντιθέτως υπολογίζει κανονικά τον Γκάμπριελ Ράντιτς. «Ο Γκάμπριελ έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει, αλλά κι ο Εθνικός θα έρθει με καινούργιο διαγώνιο, τον οποίο δεν ξέρουμε και σίγουρα θα είναι ένα ερωτηματικό».


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/